024 3488000

Industriemontage

Demonteren, vervoeren en monteren van machines en installaties.

Industriemontage

Deze afdeling van WIDO bestaat uit een team van specialisten, die inzetbaar is in montage, demontage, plaatsing en transport van alle mogelijke machines en installaties. Deze variëren van houtbewerkingsmachines, machines uit de metaalindustrie, maar ook luchtbehandelingsinstallaties en verwarmingsinstallaties.

Ook werkzaamheden aan sluiscomplexen is voor deze groep geen uitzondering. Uit is deze tak van WIDO snel inzetbaar en is bijna geen enkele klus onmogelijk. Twee volledig ingerichte equipmentwagens maken het mogelijk dat de ploegen snel en voorzien van alle denkbare interntransport middelen ter plaatse zijn voor zowel grote als ook kleinere opdrachten.

De mensen van de interntransportploeg werken nauw samen met de afdeling transport zodat een complete fabrieksverhuizing volledig door ons gerealiseerd kan worden. Enkele voorbeelden van hun werkzaamheden zijn bijv.

Het wisselen van stuwjukken bij het sluiscomplex te Grave. Het verhuizen van metaalbewerkings bedrijven. Het verhuizen van zeer gevoelige apparatuur bij het AKZO research centrum in Arnhem. 
Demontage van reactorvaten bij BASF in Arnhem. Demonteren, verpakken en verzendgereed maken van complete gasgeneratoren bij Smit Gas Systems in Nijmegen. Reparaties van sluisdeur aandrijvingen vanaf sluis belfeld tot aan sluis complex St.Andries. 

Ook voor de verhuur van diverse heftrucks is deze afdeling beschikbaar. De heftrucks variëren in capaciteit van 2,5 ton tot 12 ton hefvermogen en kunnen inclusief machinist worden geleverd. Alle mensen van de afdeling intern transport beschikken over een heftruckcertificaat. Ook zijn de heftrucks met verschillende uitrustingen leverbaar zoals overzetvorken en hefmasten, of manbakken. Bij verhuizingen helpen wij onze klanten vanaf de planning tot het in bedrijf stellen op de nieuwe locatie.

Voor een aanvraag of meer informatie kunt u contact opnemen met H. Heijting & J.Hendriks of H. de Beijer

Wij werken met zeer modern materieel en conform zeer strenge wettelijke en veiligheideisen. Certificering volgens VCA*

Machine verplaatsen?

Het transport van uw machine of van uw complete machinepark verzorgen wij graag voor u!

Informeer mij nu!